Vuosi alkaa hyvillä uutisilla. Uusi yhteistyökumppani on suoraan Suomen huipulta. Fysiikkavalmentaja ja Urheilufysioterapeutti Juha Nakari.

Työskentelin Lahden Pelicansin liigajoukkueessa Juhan kanssa kaksi vuotta. Useasti puhuttiin, että miksi et alkaisi tekemään klinikkatyötä päätyön ohessa. Nyt ”Nakke” on avannut oman vastaanoton Lahdessa ,Kuntokeskus K&M:n huippufasiliteeteissa.

Todella useasti minulta kysytään, että voitko suositella osaavaa Fysioterapeuttia? Nyt voin antaa vahvan suosituksen. Naken ammattitaito fysioterapian ja fysiikkavalmennuksen saralla on sitä luokkaa, että kannattaa ajella Lahteen.

Juha tulee tekemään keväällä Järvenpäässä nuorille urheilijoille tarkoitettua liikkuvuus ja lihastasapaino kartoituksia. Tästä lisää myöhemmin.

Juhalle voi varata aikoja täältä: nettiaika.fi/juhanakariJuhalle voi tulla lähetteellä ja saat käynnistä Kela-korvauksen.

Tässä lyhyesti Juhan referenssit:

Ikä: 39Aiempi valmennusura: – Pelicansin fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina 2010–, – U16- ja U18-poikamaajoukkueissa fysioterapeuttina 2017–, – Aikaisemmin toiminut mm. mäkihypyn maajoukkueen fysio 2009–10 ja henkilökohtaisena fysiikkavalmentaja (mm. Valtteri Bottas).