Jäsenkorjaaja MTE®(Manuaaliseen terapian erikoisosaaminen)

Menetelmä on kehittämäni hoitotapa, jossa perustana on jäsenkorjauksen tehokkaiksi todetut tekniikat ja hoitotavat. Tekniikoita ovat mm. nilkan asentovirheiden korjaus, fasettilukkojen avaus, lantion ja lonkan mobisaatiot, pehmytkudosten käsittely, kehon tasapainon hoito. 

Jäsenkorjaus hoitona on turvallinen ja vanha tapa korjata kehon eri ongelmia käsin. 

Ongelmat sekä työtavat kuitenkin muuttuvat ja uusi tutkittu tieto vaatii myös jäsenkorjaukselta jatkuvaa muutosta. Ennen tehtiin paljon fyysistä työtä ja ongelmat olivat erilaisia nykypäivään verrattuna. Nykyään ongelmia tulee paljon esim. harrastuksen yhteydessä ja uudenlaisten työskentelytapojen takia esim. lisääntynyt istumatyö. Se vaatii eri hoitotapoja, kun pelto- ja tehdastöissä ennen muinoin. Tähän muutokseen jäsenkorjaus tarvitsee tukea muista tutkituista menetelmistä ja tavoista hoitaa eri kehon ongelmia. Olemme alkaneet ymmärtämään mm. faskian, hermoston ja lihastoimintaketjujen hoidon merkityksen uuden tutkimustiedon perusteella. Kivun lievitykseen ja pehmytkudosten käsittelyyn on tullut mukaan mm. neulat ja hoitopöydällä tehtävät erilaiset tekniikat, siksi kehitin uuden ja nykyaikaisemman hoitomuodon, jossa huomioidaan laajemmin asiakkaan kehon ongelmat.

Olen tuonut jäsenkorjaukseen ja sen tautioppiin lisäyksiä, sekä lisännyt eri vaihtoehtoja ja tekniikoita saada pysyvämpi terve tulos. Kaikkia ei voi hoitaa samalla kaavalla, vaan on otettava yksilö huomioon hoidon toteutuksessa. Olen tuonut vammojen tutkimiseen lisää testejä, koska muuten hoidon kohdentaminen oikein on mahdotonta. Tämä on ollut monessa jäsenkorjaus koulutuksessa puutteellista. 

Jäsenkorjaaja MTE® pitää sisällään monia eri manuaalisen terapian muotoja. Yhdistämällä eri hoitotekniikoita saadaan hoidosta tehokkaampaa ja yksilöllistä. Kaiken tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka on saanut apua ongelmiinsa.

Muita tukevia hoitomuotoja, joita jäsenkorjaaja MTE® tekee: Koulutetun hierojan otteet ja tekniikat sekä venytykset, Dry Needling, Fascia käsittely (raudat, kupit, käsin tehtynä), Trikkepisteiden käsittely, Kinesioteippaus, flossing, sekä erilaiset laitteet, joilla tuetaan hoidon eri vaihetta.