Sami ” Mr. Myagi ” Aalto

Koulutettu hieroja, JäsenkorjaajaMTE©

Työskentelen omalla vastaanotolla sekä pidän koulutuksia eri aihealueista esim. JäsenkorjaajaMTE®, hieronta, teippaus, urheilevan nuoren tyypillisemmät vammat ja niiden ennaltaehkäisy. 

Olen työskennellyt myös Lahden Pelicansin Liiga-joukkueen mukana kaksi kautta (2018-2020). Toimenkuvani piti sisällään ennalta ehkäisevää-, korjaavaa- ja suoritusta parantavaa kehonhuoltoa. Samaa tein myös Järvenpään Haukkojen ringette joukkueiden kanssa. Nykyään toimin oman työn ohessa myös Ringette maajoukkueen fysiona

Oma filosofiani hoitotyössä on kokonaisuuden hoitaminen, ei pelkästään oiretta. Haluan aina selvittää miksi oire/kipu tulee ja mistä se johtuu. Poistamalla aiheuttajan saan pysyvän terveemmän tuloksen. Hoito mahdollistaa ongelman poistaminen yhdessä asiakkaan kanssa. Yleensä 2-3 hoitokerran jälkeen alkaa muutos pysyä. Tämä tietysti riippuu asiakkaan omasta aktiivisuudesta ongelman hoidon suhteen. Aina voidaan jotenkin auttaa ja jos en siihen itse kykene niin minulla on verkosto ammatti-ihmisiä kenelle voin ohjata.

Hoidan vuodessa noin 1600 asiakasta vastaanotolla. Minulla käy asiakkaina urheilijoita monista eri lajeista esim. Jääkiekko, jalkapallo, uinti, juoksu, voimistelu, ringette, kamppailulajit, triatlon. Ikähaarukka on kahdeksasta ikävuodesta eteenpäin. Erityisosaamiseksi kuuluu nuorien urheilijoiden vammojen hoidot ja ennaltaehkäisy.

Iso osa asiakkaista ei kuitenkaan ole urheilijoita, vaan tulevat erilaisten kehon ongelmien takia vastaanotolle. Tyypillisiä ongelmia minkä takia hoitooni hakeudutaan on: Selkäkivut, lonkan alueen kivut ja liikehäiriöt, alaraajojen ongelmat, olkapäiden liikehäiriöt ja kivut, sormien/käsien puutumiset, erilaiset liikkuvuuteen vaikuttavat tekijät, lihaksien jäykkyydet, päänsäryt mm.

 

Sofia Raejärvi Koulutettu Hieroja

Olen aloittanut koulutettuna hierojana Kehonhuolto Aallolla kesällä 2020.

Hierojaksi valmistuin vuonna 2018 ja siitä asti olen hierontoja tehnyt. Huomasin hyvinvointialan olevan minun juttuni, sekä kiinnostava. Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella personal traineriksi, valmistun keväällä 2021. Lisäksi aloitan keväällä 2021 Jäsenkorjaaja MTE ® opinnot Sami Aallon opetuksessa.

Kiinnostukseni hyvinvointiin on lähtenyt omista kokemuksistani urheilun parissa. Ymmärrän hyvän lihashuollon merkityksen niin vammojen ennalta ehkäisyn näkökulmasta, kuin joka päiväisen hyvinvoinnin kannalta. Onkin hyvä muistaa, että kehonhuolto ei ole ainostaan urheilijoille vaan jokaiselle tärkeää.

Olen aina ollut hyvin ihmisläheinen ja tullut toimeen erilaisten ihmisten kanssa. On tärkeää, että minulla on työ, jossa voin olla tekemisissä ihmisten kanssa. Tähän vielä lisänä ala, jossa pääsen toimimaan terveyden ja hyvinvoinnin parissa takaa sen, että teen työtä, jota olen aina halunnut tehdä.

Otan jokaisen asiakkaan vastaan yksilönä, jotta pystyn tarjoamaan parhaan mahdollisen tavan auttaa juuri sinua.

Minna Koivukangas

Kohtaan ihmiset aidosti. Olen luonteeltani iloinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.Liikkuvana ihmisenä monet erilaiset lajit on tullut tutuksi. Luonnossa liikkuminen, retkeily, juoksu ja avantouinti on tällä hetkellä lähellä sydäntäni. 
Itsestä huolehtiminen on ollut aina minulle tärkeää. Siksi tykkään työstäni jossa saan hoitaa asiakasta kokonaisvaltaisesti. 
Pidetään itsestämme huolta.

Liikuntaneuvoja Lapin Urheiluopisto 1999
Koulutettu hierojaKuortaneen Urheiluopisto 2000
Yrittäjän ammattitutkintoOulu 2011
Toimipiste kotona Oulu 2012 – 2019
Kipulihakset Oulu 2019 – 2021

Tekstin kopioiminen kielletty tekijänoikeuslain perusteella©